Ultraviolette tatoeages, onzichtbare tatoeages, of glow-in-the-dark tatoeages hebben zich ontpopt als een uitstekende manier om een levendige draai te geven aan de conventionele inkt. Veel mensen gaan ervan uit dat deze tatoeage stijl een altijd gloeiend ontwerp creĆ«ert, maar in werkelijkheid gloeien deze tatoeages alleen onder een blacklight. Als dat zo is, waarom zou je dan zo’n tattoo nemen?

Wel, je kan deze tatoeage krijgen als je wil pronken met een zichtbare tatoeage, als je een beetje pizzaz wil toevoegen aan je gebruikelijke tatoeage en als je lid wil worden van een schemerig verlicht feestje. Laten we eens kijken naar een aantal boeiende feiten over deze tatoeages.

Wat zijn Ultraviolet Tattoos?
UV tatoeages of glow-in-the-dark tatoeages zijn gemaakt met fluorescerende en levendige kleuren die moeilijk te zien zijn in het daglicht. Deze tatoeages doen hun naam geen eer aan – ze gloeien niet gewoon wanneer het licht wordt gedoofd. Zij hebben veeleer een blacklight nodig om de gloeiende reactie teweeg te brengen als gevolg van de UVA-stralen die door de tatoeage worden uitgezonden.

De toepassingen van deze tatoeages zijn verschillend van conventionele tatoeages en vereisen expertise van de kant van de artiest. Aangezien de inkt die gebruikt wordt in de UV tatoeage niet waarneembaar is in de gebruikelijke verlichting en niet gemakkelijk kan samensmelten, moet de artiest zich zorgvuldig concentreren op de tatoeage terwijl hij deze uitvoert. Het is altijd het beste om de beste tattoo studio’s in de wereld te overwegen om dergelijke unieke tattoo stijlen te krijgen om de beste resultaten te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.