Zoeken naar chatten


chatten
IM Instant messenger Onlineberichten Skype.
Chat met je vrienden over de plannen voor zaterdagavond, wissel de laatste nieuwtjes uit met je familie of stuur gratis berichten naar een collega; vanaf vrijwel elke locatie. Met Skype instant messenger kun je eenvoudig contact houden. Ga vandaag aan de slag en ontdek ook onze nieuwe emoticons en Mojis. Ondersteuning voor chatten.
Chatten Hulplijn Amsterdam.
De chat is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 17.30 21.30 uur. Wil je toch graag op een ander moment een medewerker spreken? Dan kun je dag en nacht terecht per telefoon: 020 6 75 75 75. Klik hier om naar de chat te gaan.
Chat je vraag aan een medewerker van SNS SNS Bank.
De chat werkt nog niet in Mijn SNS, onze app en op de zakelijke website. Goed om te weten. Als je aan t chatten bent en tegelijk naar een andere pagina op onze site gaat, kan het zijn dat je de chat stopt.
Financiële vragen? Chat met onze adviseur! Van Bruggen Adviesgroep.
Start een chat. Hoe werkt chatten? Chatten met één van onze specialisten werkt zeer gemakkelijk en is anoniem. U heeft geen extra software nodig. Als de chat online is klikt u op het oranje chat blokje aan de zijkant van uw scherm.
Chatten communicatie Wikipedia.
Chatten van het Engelse to chat: kletsen, praten is het voeren van een gesprek door het over en weer typen van tekst tussen twee of meer gebruikers van computers. De verbinding loopt via internet. 4 Chatten door bedrijven. 5 Software of protocol.
Met anderen chatten in een bestand Computer Editors van Documenten Help.
Als je tegelijk met anderen aan een document, spreadsheet of presentatie werkt, kun je in het bestand met elkaar chatten. Open een document, spreadsheet of presentatie op je computer. Klik rechtsboven op Chatten Deze functie is niet beschikbaar als je op dat moment de enige gebruiker van het bestand bent.
chatten Nederlands woordenboek Woorden.org.
met iemand communiceren door middel van tekstberichten op een computer. vrolijk zitten te chatten. copy Kernerman Dictionaries. Correct gespeld: chatten komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden eindigen op chatten.:
Contact met jouw GGD Jouw GGD.nl.
Stel je vraag direct via chat of stuur ons een mail. Direct contact via chat. Stel je vraag via mail. Wil je precies weten wat de GGD voor jou kan betekenen? Lees Jij en de GGD. Alles over gezondheid voor jongeren.
chatten WikiWoordenboek.
Tsjechisch: chatovat cs imperfectief. meervoud verleden tijd van chatten. Het woord chatten staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd chatten herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen.

Contacteer ons